Fabrice Gasniers oldefar grundlagde familiens gård med 3 ha med vinstokke i begyndelsen af det 20. århundrede. I de dage dyrkede Aimé Gasnier også byg og majs og opdrættede kvæg, får og svin. Aimés søn, Hubert overtog i 1935 og øgede til 17 ha. I 1966 konverterede Jacky Gasnier, Fabrices far, domænet til 100 % vinmonokultur og tilplantede parceller, der hidtil havde været benyttet til græs og korn. I dag har fjerde generation, Fabrice Gasnier og hans kone Sandrine, 27 ha, som mest er gamle Cabernet Franc-stokke, der er plantet på forskellige kombinationer af Chinon-jord: kridt, grus, sand og ler i og omkring landsbyen Cravant-lès-Côteaux. Fabrice begyndte at arbejde med sin far ved høsten i 1990 og startede i 2000 med at omdanne domænet til økologisk dyrkning. Snart derefter begyndte han at indføre principper for biodynamisk vindyrkning. I 2009 blev Domaine Gasnier certificeret biodynamisk af Demeter. Samme år fik domænet sin debut i La Revue du Vin de France årlige klassificering af de bedste vine i Frankrig. Fabrice' vine er flotte og elegante med en tydelig struktur. Han får det bedste frem i cabernet franc-druen, og hans vine er mere traditionelle end eksperimenterende.

![[2023] Chinon, Les Graves, Dom. Fabrice Gasnier [2023] Chinon, Les Graves, Dom. Fabrice Gasnier](/uf/50000_59999/54077/L/b0e730bd32f27a03168f6eda2024457f.jpg)
![[2022] Chinon, Vieilles Vignes, Dom. Fabrice Gasnier [2022] Chinon, Vieilles Vignes, Dom. Fabrice Gasnier](/uf/50000_59999/54077/L/0683d4d373ff603de2dd154e4f0db284.jpg)
![[2021] Chinon, Signature, Dom. Fabrice Gasnier [2021] Chinon, Signature, Dom. Fabrice Gasnier](/uf/50000_59999/54077/L/4a17150dc312d95d3a6552d35d32d948.jpg)